Cyrus نوشته شده:
سلام
اصل مطلب:
میخوام این جا اتفاقای خاطره انگیزی که تو این مدت چند ساله ای که با هم هستیم بینمون افتاده رو مرور کنیم؛
بین خودمون، اساتید، مسئولین و هر کسی که یه جوری بشه به دانشگاهمون ربطش داد.
دور هم مرور خاطرات کنیم، حرص بخوریم، بخندیم (با هم، نه به هم)، بلکه تجربه بشه و امید و ادامه زندگی...
فرع مطلب:
این خاطرات ممکنه واسه بعضیامون اتفاق افتاده باشه و بقیه از حس کردنش محروم بوده باشن، اینجوری اونا هم سهیم میشن.
یا ممکنه با مرورش متوجه یه چیزایی بشیم که قبلا اصلا بهش توجه نکردیم و و و ...
میدونم که میدونین، جهت یادآوری می گم، سعی کنیم حرفی نزنیم باعث دلخوری کسی بشه، ممنون.

سیروس جان اگه منظورت از با هم بودن سر کلاسه که به اسم همکلاسی با هم بوده باشیم من یادم نمیاد خاطره خوبی به جز چند مورد که باز هم اونم بین من و دوستام بوده نه بین من و همکلاسی هام داشته باشم
چون همکلاسی بودن تعریف خاصی داره و همچنین مسئولیت خاصی
اول انگشت رو به سمت خودم میگیرم
ما تو این سه سال شاید دوست های خوبی واسه هم بوده باشیم اون هم در قالب گروه های 5الی10 نفره ولی هیچ وقت همکلاسی های
خوبی واسه هم نبودیم
یادمه قبلا هم بحثش شده:
یک همکلاسی واسه همکلاسی دیگه ش احترام قائل ه ، اگه نظرش حتی مخالف نظر اون باشه حرفش رو تو گلوش خفه نمیکنه!
یک همکلاسی همکلاسی های دیگه ش رو سر کلاس جلو استاد و بقیه همکلاسی هاش خراب نمیکنه
یک همکلاسی اجازه میده همکلاسی دیگه ش سوالی که واسش پیش اومده رو هر چند از نظر اون ساده بپرسه و وقتی سوالش رو میپرسه بهش نیشخند یا تیکه نمی پرونه
یک همکلاسی مشکل بقیه همکلاسی هاش مشکل اونم هست نه اینکه واسش بی تفاوت باشه و چون حالا به طور اتفاقی زده و این
مشکل واسه اون پبش نیومده احساس خوشحالی نمیکنه
یک همکلاسی واسه اینکه نمره ش تو یک درس از بقیه بیشتر شه با حرف هاش نظر استاد رو در مورد اون کلاس عوض نمیکنه و
حداقل بعدش واسه کاری که کرده احساس افتخار نمیکنه
یک همکلاسی اگه قرار باشه کاری بکنه که این کار باعث افزایش نمره ش بشه این رو به همه همکلاسی هاش میگه و تنها خوری نمیکنه
یک همکلاسی اگه قراره حرفی از طرف جمع بزنه اول به این فکر میکنه که این حرف رو هرچند اون داره میزنه ولی از طرف
جمع برداشت میشه و بعد حرفش رو میزنه
......
من خاطرات خوبی که تو این سه سال دارم همشون زمانی بوده که دور هم جمع بودیم نه در قالب همکلاسی ، در قالب دوست
زمانی که بینمون استاد و نمره حاکم نبوده و دور هم بودیم فقط بخاطر اینکه با هم باشیم.